top of page
olasz-szalmagyopár-helichrysum.jpg

OLASZ SZALMAGYOPÁR
HELICHRYSUM

OLASZ SZALMAGYOPÁR - GRAFIKA 1500px-transparency-low.png
OLASZ SZALMAGYOPÁR KÖNYV 02 1073px.png

A nem gyógyuló sebek gyógyírja

2017 és 2018 őszén került megrendezésre Budapesten a Drops Aromaterápiás Konferencia. Mindkét esemény egyik előadója Elizabeth Ashley angol aromaterapeuta és kreatív író volt. Elizabeth írói neve a „The Secret Healer” vagyis a Titkos gyógyító. Elizabeth akinek könyvei értékes forrást jelentenek az aromaterápiával foglalkozó szakemberek számára, eddig két nagy sorozatban adta közre tudását, tapasztalatát az illóolajokkal, abszolútokkal, konkrétokkal, viaszokkal való gyógyítás területén (The Secret Healer Books, The Secret Healer Oil Profile Books). Ez utóbbi sorozat olasz szalmagyopárral foglalkozó kötetét fordította magyarra Hollódi Gergely. A könyv magyarországi kiadását pedig volt tanítványa Baglyos Annamária és az Oshadhi Hungary Kft. tette lehetővé.

A könyvhöz az előszót Molnár Kata természetgyógyász (Aroma Farm) a hátlapszöveget Polyák Ágnes  gyógynövény-botanikus írta. Molnár Kata szavai álljanak itt a mi ajánlásunkkal, hiszen nagyszerűen összefoglalta a könyv eszenciáját:

Előszó

(Molnár Kata természetgyógyász, Aroma Farm)

Személyes kedvencem az olasz szalmagyopár, így megbabonázva olvastam ezt a kis könyvet, számtalan felismeréssel gazdagodva értem a végére. Misztikum, legendák, tudomány és némi finom angol humor szavatolja, hogy ezt a könyvet nem hagyja a kedves olvasó a polcon porosodni! A témasorozat 8. könyve az olasz szalmagyopár (Helicrysum italicum) évezredes történetét járja körbe az ókori felhasználásoktól napjaink kutatási eredményéig. Elizabeth édesanyja, Jill Bruce elismert terapeuta és asztrológus, így nem meglepő, hogy e könyv lapjain is megjelennek az orvosi asztrológia hihetetlen összefüggései, amire érdemes rácsodálkozni, ízlelgetni magunkban és teret engedni a hagyományostól eltérő megközelítésben rejlő lehetőségeknek. Ajánlom minden növényrajongónak, természetes gyógymódok után érdeklődőknek, az illóolajok világával még csak most ismerkedőknek. Természetesen a rutinos terapeuták számára is érdekes, lebilincselő olvasmány. Segít, hogy a holisztikus szemléletmód egy újabb színes szeletével bővíthessék ismereteiket, beépíthessék, figyelembe vehessék egyedi kezelési terveik felépítése során.

192 oldal,
puhakötésben

Bruttó 8900 Ft

(ISBN: 978-615-01-4896-0)

szalmagyopár-ornamentika.png
bottom of page