top of page
Deby-WS-banner_HDR.jpg

FÓKUSZBAN AZ IMMUNRENDSZER WORKSHOP
 
BUDAPEST
2023. MÁJUS 15.

FÓKUSZBAN AZ IMMUNRENDSZER WORKSHOP
 
BUDAPEST
2023. MÁJUS 15.

A mai világban egyre többen és fokozottabban fordítanak figyelmet egészségükre, annak megőrzésére és az egészséges életmódra. Ennek jelentős része lehet a méregtelenítés és immunrendszerünk erősítése vagyis optimalizálása. Remek lehetőség nyílik ezzel kapcsolatos tudásunk bővítésére, elmélyítésére egy színvonalas, egynapos workshop keretében, amelyet Deby Atterby ausztrál klinikai aromaterapeuta kollégánk tart, aki 2019-ben a Budapest Drops Konferencián egyik előadónk volt.

FÓKUSZBAN AZ IMMUNRENDSZER!

A workshopon mélyebb ismereteket szerezhetünk:

  • a méreganyagok (toxinok) felhalmozódásának folyamatáról és hatásaikról, valamint hogyan próbál szervezetünk megszabadulni azoktól,

  • a méregtelenítés fogalmáról és a minden nap alkalmazható gyakorlatokról (szárazkefe, gyógynövények, illóolajok),

  • a méregtelenítési folyamatokat támogató illóolajokról, esettanulmányokkal alátámasztva.
    Majd lehetőségünk nyílik gyakorlatban is megismerni egy immunrendszert stimuláló masszás technikát is (Immune Stimulus Massage).

DEBY ATTERBY

Deby Atterby.png

Deby Atterby elismert, több mint 30 év tapasztalattal rendelkező ausztrál aromaterápia oktató és aktív klinikai aromaterapeuta. 2001 óta nemzetközi szinten oktat aromaterápiát és fitoterápiát. 2008-tól az Aromatherapy Today (www.aromatherapytodayeducation.com.au) nevű aromaterápiával foglalkozó elismert szakmai lap főszerkesztője. A kiadvány aromaterápiával foglalkozó szakemberek számára ad folyamatosan friss információkat az illóolajokkal történő kezelésekkel és technikákkal kapcsolatban; az egyes számokban egy-egy illóolaj részletes ismertetését találja az olvasó. 2015-ben szervezte meg az első, Aromatica Australia névre keresztelt szakmai konferenciát, amelyen népes számban vettek részt aromaterapeuták Ausztráliából, Új-Zélandról, Tajvanról és Japánból. Az első sikeres konferenciát 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben is továbbiak követték. A világ számos országába hívják vendég előadónak az illóolajokról szerzett ismereteinek és évtizedes tapasztalatának köszönhetően összegyűlt esettanulmányainak megosztására. Számos könyve közül a legfrissebb a múlt évben, az online formában megrendezett Aromatica Australia konferenciával egy időben megjelent Australian Essential Oils (Ausztrál illóolajok).
 

Deby weboldala: www.aromatherapytodayeducation.com.au

 

A workshop angol nyelven folyik szinkrontolmácsolással.

 

A workshopra való jelentkezés lehetőségének megosztását előre is köszönjük!

 

Részvételi díj: 125 EURO, illetve az aktuális árfolyami átváltásnak megfelelő forintösszeg (áfamentes), amely tartalmazza a workshopon történő részvételt (valamint kávé/tea szünet fogyasztással és egy ajándék 2 ml-es ausztrál (Mango Myrtle*) illóolaj minta).

 

A helyek száma limitált, maximum 35 fő.
 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK FACEBOOK OLDALUNKON

Mango-myrtle-Syzygium-oleosum-EA.jpg
bottom of page