Az Aromatika Magyarországon egyedülálló életmód és egyben szakmai e-magazin (kizárólag digitális formátumban megjelenő), amely az aromaterápiával, fitoterápiával, természetgyógyászattal hivatalosan foglalkozó szakembereknek szól de a téma iránt érdeklődőnek is élvezetes információ forrást jelent. Az Aromatika azoknak készül, akiket foglalkoztatnak a növények, az illóolajok, a természet és a természetes gyógymódok titkai, alkalmazásokat, recepteket és hasznos információkat gyűjtenének.

 

Érdekes és érdekfeszítő témákat dolgozunk fel külföldi és hazai, a témában jártas szerzők bevonásával. A magazinban található információk nem csupán a témával most ismerkedőknek, hanem a természetes gyógymódokat aktívan alkalmazó szakembereknek is hiteles forrást biztosítanak változatos témákban.

Az Aromatikát 2014-ben idítottuk útjára, az azóta évente négyszer megjelenő számokban összesen közel 300 cikk szerepel nemzetközi és hazai írók tollából magyarul.

Állandó rovataink például a Dosszié, amelyben minden alkalommal tematikusan dolgozunk fel 1-1 illóolajat, a Tallózó, amelyben nem aromaterápiás szaklapokból válogatott kutatások és kísérletek összefoglalóit találják, vagy az Aromakonyha, a Beauty és a Bázisolajok. Krétai tudósítónk Berecz Ildikó rendszeresen ír nekünk a Földközi-tengerben fekvő szigeten található aromás növényekről és megélt kalandjairól. 

Ára számonként bruttó 1500 Forint

(ISSN: 2064-5503)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
AROMA BOTANICA

© 2020 Aroma Botanica

0