top of page

202

Illatos kémia

202-SOAS-logoval.png

Az 202 Illatos kémia haladó aromaterápiás kurzus célja, hogy mélyebb betekintést nyújtson az illóolajok terápiás hatásait biztosító vegyületcsoportok és összetevők világába. Ezt az anyagot azoknak ajánljuk, akik vagy már elvégezték az 101 alapozó és a 201 mesterkurzusokat, vagy például termékfejlesztéssel foglalkoznak, netán egészségügyi környezetben dolgoznak illóolajokkal és mélyebb ismeretre vágynak az illóolajok terápiás hatásaival kapcsolatban.

Miért válasszam?

A bevezető modult követő további 7 modul egy-egy, az illóolajokban található vegyületcsoportot dolgoz fel. A 9. modul az előző modulokhoz kapcsolódik, amelyben 12 illóolajra kell elkészítenie az úgynevezett Strukturális Energiarendszer-táblázatot. Meggyőződésünk, hogy a feladatok elvégzése nem csupán abban segíthet, hogy jobban megérthesse, hogy  az egyes szerves kémiai vegyületcsoporthoz tartozó ismert illóolaj-összetevők miként járulnak hozzá az illóolajok terápiás hatásaihoz, de abban is, hogy elfogadhassa az illóolajok komplexitását.

Az egyes vegyületcsoportokat tárgyaló modulok mindegyikében – ahol erre forrást találtunk – az illóolajokat egységként vizsgáló kutatásokra is hivatkozunk.

350 oldal

nyomtatott anyag

folderben

35.000 Ft (áfamentes)

Az oktatási anyag a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál Önkéntes Műnyilvántartásba vett szellemi tulajdon.

Az oktatási anyag eredeti változata, annak részei, és a bemutatott keverési módszer az Amerikai Egyesült Államokban szellemi jogi tulajdon védelme alatt áll. Annak másolása, egészben vagy részben történő megjelentetése, sokszorosítása jogi felelősséget von maga után!

„Amire igazán szükségünk van, az egy olyan elméleti keretrendszer, amely megfelelő platformot biztosít az aromaterapeuták számára, hogy magabiztosan fejlődhessenek, anélkül hogy folyamatosan azon aggódnának, hogy a hatóságok elfogadják-e tevékenységüket, szakértelmüket. A platform létrejöttének első feltétele, hogy tisztázzuk az aromaterápia és a tudomány kapcsolatát.”

Kurt Schanaubelt

PhD

Véleményünk szerint ezt a kérdést minden aromaterapeutának meg kell vizsgálnia, ezért állítottuk össze számukra a 202 Illatos kémia kurzus anyagát.

202-SOAS-logoval.png
bottom of page