top of page

RÓZSA

AZ ISTENEK ORVOSSÁGA

VALASZTO ROZSAKONYV.png

Az időtlen elixírt:

Egyiptom, Ayurvéda, Hagyományos Kínai Orvoslás, illóolaj a modern orvoslásban.

2017 ősszel megrendezésre került Budapesten a Drops Aromaterápiás Konferencia. Az esemény egyik előadója Elizabeth Ashley angol aromaterapeuta és kreatív író volt. Elizabeth írói neve a „The Secret Healer” vagyis a Titkos gyógyító. Elizabeth akinek könyvei értékes forrást jelentenek az aromaterápiával foglalkozó szakemberek számára, eddig két nagy sorozatban adta közre tudását, tapasztalatát az illóolajokkal, abszolútokkal, konkrétokkal, viaszokkal való gyógyítás területén (The Secret Healer Books, The Secret Healer Oil Profile Books). Ez utóbbi sorozat rózsával foglalkozó kötetét fordította magyarra Hollódi Gergely. A könyv magyarországi kiadását pedig volt tanítványa Baglyos Annamária és az Oshadhi Hungary Kft. tette lehetővé.

A könyvhöz az előszót és a hátlapra az ajánlót Varsányi Péter természetgyógyász és a Hieronimus Bock Hagyományos Gyógynövényiskola alapítója és oktatója írta. Szavait álljanak itt a mi ajánlásunkkal, hiszen nagyszerűen összefoglalta a könyv eszenciáját:

Különleges könyvet tart a kezében az olvasó

„Különleges könyvet tart a kezében az Olvasó: a szerző, Elizabeth Ashley, igazi kalandos utazásra hív minket, körüljárva és bebarangolva a rózsához kapcsolódó tudásunk valamennyi fontos területét. Ez a könyv azonban nem csak azoknak érdekes, akik a rózsák rajongójaként eleve szeretnének mindent megtudni kedvenc növényükről. Haszonnal forgathatják azok is, akik egy-egy tágabb terület iránt érdeklődve kíváncsiak a rózsa különleges tulajdonságaira. Aromaterapeuták, orvosok, természetgyógyászok, művelődéstörténettel foglalkozók egyaránt megtalálhatják a könyvben a szakterületükhöz kapcsolódó speciális ismereteket. S kínálja ezt a szerteágazó ismeretanyagot a szerző olvasmányosan, mégis igényesen, a fellengzős szakzsargont mellőzve, a tudományosság feltételeit mégis betartva úgy, hogy minden olvasó egyaránt élvezettel forgathassa és megtalálhassa benne az őt megragadó részeket.”

184 oldal,

puhakötésben

Bruttó 3900 Ft

(ISBN: 978-615-00-1888-1)

bottom of page