Valljuk, hogy a szintetikus illatok és kozmetikumok korában létezik egy olyan, érzékeny orrú és lelkű közösség, aki kíváncsi a természetes illatokra, azok aromaterápiás hatására és nem utolsó sorban, szeretné elsajátítani a botanikai parfümkészítés alapjait.

Nekik szól ez a kétnapos workshop, ahol olyan témákat érintünk, mint

  • a parfümtörténelem,

  • az illatok nyelve,

  • a szaglás működése

  • és persze a keverési gyakorlatok.

A kötetlen önismereti játékok során észrevétlen kapcsolódik majd a képzelőerőnk és kreativitásunk a parfümkészítés izgalmas folyamatába, hogy a tanfolyam végére kezünkben legyen saját énünk pár csepp esszenciája.

Továbbra is valljuk, hogy a szintetikus illatok és kozmetikumok korában létezik egy olyan, érzékeny orrú és lelkű közösség, aki kíváncsi a természetes illatokra, azok aromaterápiás hatására és nem utolsó sorban, szeretné elsajátítani a parfümkészítés alapjait. Nekik hirdetünk most egy kétnapos workshopot, ahol olyan témákat érintünk, mint a parfümtörténelem, az illatok nyelve, a szaglás működése és persze a keverési gyakorlatok. A kötetlen önismereti játékok során észrevétlen kapcsolódik majd a képzelőerőnk és kreativitásunk a botanikai parfümkészítés izgalmas folyamatába, hogy a tanfolyam végére kezünkben legyen saját énünk pár csepp esszenciája.

 

 

A workshop tartalmazza a negyvenoldalas, színvonalas munkafüzetet, melyben a megtalálható a workshop anyaga, a parfümszórót és a parfüm roll-ont, melybe a résztvevők által maguknak készített parfümkeverék kerül majd a legjobb minőségű illóolajok és abszolútok használatát, valamint a keveréshez szükséges eszközöket.

60.000 Ft (áfamentes)

2020. március 7-8. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Budapest 1034, San Marco u. 49.

Jelentkezni korlátozott számban: 

+36 20 960 4393

aromabotanica@gmail.com

+36 20 342 1232

csenge.lipovszky@gmail.com

alatti elérhetőségeken lehet.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
AROMA BOTANICA

© 2020 Aroma Botanica

0