top of page

RÓLUNK ÍRTÁK

Botanikai parfümkészítő tanfolyam

„Az illatok egy másik dimenzióba repítettek minket azon a napon, mi nagyon jól éreztük magunkat. Alaposan kidolgozott tananyagot kaptunk a tanfolyamhoz és egy igazán jól alkalmazható parfüm keverési technikát tanultunk meg.”

Horváth Sándor és Baglyos Annamária

Oshadhi Hungary

„Csodás bevezetés volt finoman érintve a parfüm történetét összekötve illatemlékekkel, és konkrét parfümök szaglászásával és a grand finálé a saját botanikai parfüm elkészítése. Aminél különösen fontos volt Gergő szakértő figyelme, ami nem csupán az illatokra és illóolajokra terjed ki, hanem segít eljutni az ötlettől, inspirációtól az kész illatkompozicióig. Esetemben, vizuális típus vagyok, a képtől, magamon átlépve, a végső szinergiáig. Számomra ez a workshop az első, legfontosabb lépés volt egy illatokban gazdag élet felé.”

 

Gyurokovics Zita, Mar Galliti

Botanical Skincare

101

Alapozó tanfolyam

„Imádtam minden ott töltött percet, nagyon jó volt a hangulat és szuper társaság jött össze. A tananyag nagyon jól alkalmazható, azóta is mindig előveszem a jegyzetet, nagyon szeretem, mert kiválóan van megszerkesztve. Köszönöm a lehetőséget a Gergőnek!”

 

Baglyos Annamária

Oshadhi Hungary

Számtalan képzés közül amin részt vettem az egyik legérdekesebb, legkalandosabb és legszebb felismeréseket tartalmazó tanfolyam volt! Szeretettel gondolok minden percére és tapasztalásra, a gyönyörű illatokra!

 

Lódi Enikő

kozmetikus, Dunakeszi

201

Mesterkurzus

„Az Alapozó tanfolyamhoz képest még komolyabban kidolgozott, nagyon alapos ismereteket kaptam az aromaterápiáról. Bármikor elő tudom venni az itt kapott jegyzeteket, nagyon szeretem. A kellemes hangulatú tásaságban és a sok finom illatok között nagyon gyorsan repült az idő. Köszönöm!”

 

Baglyos Annamária

Oshadhi Hungary

Aromaterápia

„A Botanikai parfüm workshopon született szerelem kiteljesedése számomra. Mindig több illat, és tudás. Ha nem riaszt el, hogy mindent talán soha nem tudsz meg egy-egy olajról és hogy a saját tapasztalat ugyan olyan, hanem fontosabb, mint az elmélet akkor ez a legjobb hely, ahol aromaterápiáról, illóolajokról és használatukról praktikusan tanulhatsz.”

 

Gyurokovics Zita, Mar Galliti

Botanical Skincare

Aromaterápiás vetőkártya

Rendkívül hasznosnak találom a kártyákat és szinte minden nap használom őket. Jó érzés ezzel kezdeni a napot, megillatozni az aznapi  olajat és elolvasni, hogy mire is lehet használni és hogyan hat a lelkiállapotomra. Eddig mindig pontosan beletalált.

 

Adrienn

Budapest

 

„Az első pillanattól kezdve imádom a kártyákat, melyeket nagyon sokféleképpen lehet használni. Valamikor csak húzok belőlük a kedvem szerint, néha kérdést teszek fel magamban a húzás előtt, de olyan is előfordult, hogy gyorsan kellett tudnom, az adott illóolajat melyik csakrához társíthatom, és a kártyák segítettek nekem a leggyorsabban. A kártyákon látható rajzok mesések, az üzenetek különlegesen egyediek. Az illatok nyelve pedig valahogy mindig jóval többet mond nekem a szavaknál. Éppen ezért annyira magával ragadó és találó a személyre szóló üzenet, amit kihúzunk. Ha tehetem, mindig megszagolom az adott illatot is hozzá, hogy teljes legyen a „kép”.”

 

Gabriella

Szentendre

A Testre Szabott Illatok vetőkártya valóban testre van szabva. Álmélkodva olvassa végig bárki, aki húz belőle, hogy mennyire igaz mindaz, amit leír. Utána pedig élvezettel szívja magába a kihúzott illatot. Rendkívüli módja annak, hogy az embereket egy személyes élményen keresztül ismertethessük meg a minőségi illóolajok csodálatos világával! Reggelente én is szoktam húzni egy-egy lapot és az illat parfümként kíséri végig a napom és emlékeztet mindarra, amit elmondott.

 

Anna

Budapest (illanna aromaterápia)

 

Mivel elég túlterhelten és leszabályozottan éldegélek, ezért az utóbbi időben a kártyát csak akkor veszem elő, ha valami nagyon bánt vagy idegesít, esetleg bizonytalanságban tart.

Nekem is hihetetlen, de a kihúzott kártyákon olvasottak hatására szépen lenyugszom, főleg, ha van a dobozomban az adott illóolajból és az illatot magamba is tudom szívni.

Szóval ez nekem a Xanaxom. És erőt adnak a leírtak.

 

Detti

Budapest

 

Magamnak vettem egy teljes csomagot, ami segít engem a mindennapokban, abban, hogy harmóniában élhessek, és számomra egyfajta irányt mutat, magyarázatot ad.

 

Judit

Budapest

bottom of page