top of page

JOGI NYILATKOZAT

A Hollódi Gergely e.v e jogi nyilatkozat közzétételével lehetőséget biztosít az oldal látogatói számára, hogy a nyilatkozatot elolvassák. A látogató a nyilatkozat és a weboldalon árusított termékkel kapcsolatos információ elolvasásával egyben elfogadja, hogy azok tartalmát megértette és a vásárlás feltételeit, valamint a megvásárolt termékekkel és azok felhasználásával kapcsolatos információkat megértette és elfogadja.

 

A weboldalon található információk nem tartalmaznak diagnózist, receptet, nem ajánlanak konkrét gyógykezelést adott betegségekre. Mindig konzultáljon orvosával vagy természetgyógyásszal, ha nem biztos benne, hogy a termékeket biztonsággal használhatja illetve ha nem biztos benne, hogy milyen betegségben szenved. Hollódi Gergely e.v nem felelős a termékek nem rendeltetésszerű használatáért., illetve az írásos oktatási anyagok nem megfelelő értelmezéséért.

Blog: a blogban ismertetett nézetek, javaslatok, terápiás módszerek, adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést. A blog szerkesztője az olvasó kizárólagos belátására bízza a blogban közölt információk felhasználását, semmiféle felelősséggel nem tartozik az megadott információk esetleges vagy állítólagos, közvetett vagy közvetlen következményeiért. Az adatok és képek eredeti forrása, ahol lehet feltüntetésre kerülnek, s így a szerzői jogi vita kizárható.

bottom of page