Test-lélek-szellem

A természetben körülöttünk lévő élő szervezetek energiája pulzál. Ez az életteli energia információt hordoz. A testüknek körülvevő energiamező (van aki aurának nevezi) az illóolajok által közvetített energiával kapcsolatot teremt, annak üzeneteit lefordítja és egyedi üzenetekként jutnak el hozzánk. Az illóolajok és azok használója között folyamatos kommunikáció folyik. A természetet pókhálóként átfonó energiamező minden ponton összekapcsolódik. Olyan ez, mint egy hologram, minden részlet a többi részlettel összekapcsolt.

A felhasznált növényi rész szerinti olajválasztás, vagy olajok keverése – morfológiai vagyis alaktani szempontoknak is nevezik – az adott rész által közvetített üzeneten alapul. Az egyes kategóriákhoz kapcsolható fő üzeneteket a növényi rész mellett jelöltük.  Az oldal alján található ‘részletes kereső’ gombra kattintva  külön szempontok alapján kereshet az illóolajok és növényi kivonatok között. segítségével az egyes csoportokhoz sorolható illóolajokat válogathatja le, így könnyebben megtalálja az Önnek szánt üzenetet.

A keresőmodulban keresse meg az ‘Test-Lélek-Szellem’ részt, és a felsorolt jellemzők alapján válassza ki a keresett csoportot, kattintson rá és a program listát készít az általunk kínált, a keresésnek megfelelő termékek között.

testlelekszellem

A tartalom megtekintéséhez Bejelentkezés vagy regisztráció szükséges.