Illatprofil szerint

Az illóolajokat számos jellemzőjük alapján lehet csoportosítani. Az egyik ilyen szempont az illatprofil. Az ember szaglása eredetileg jóval kifinomultabb volt, de a civilizációs fejlődés, a környezetszennyezés, a háztartásban használt szintetikus vegyületek orrunk kifinomult képességét gyengítik. Pedig az illatok igen erőteljesen hatnak pszichénkre és direkt vagy áttett módon testünk működésére is.

Az oldal alján található ‘részletes kereső’ gombra kattintva  külön szempontok alapján kereshet az illóolajok és növényi kivonatok között. Keresse meg az ‘Illatprofil’ részt, és a felsorolt jellemzők alapján válassza ki a keresett illatot, kattintson rá és a program listát készít az általunk kínált, a keresésnek megfelelő termékek között.

Abban próbálunk segítséget nyújtani, hogy egy újabb szempont szerint válogathasson az illóolajok, illóolaj keverékek (szinergiák) és növényi kivonatok (abszolútok) között. Ha személyes illatok készítése a célja, akkor ez a kereső funkció megkönnyítheti az egymáshoz illő illatok összeválogatását. Ha már van konkrét elképzelése, hogy mely illattípust szereti, akkor is segít a kereső, hiszen gyorsan leválogathatja a célzottan kiválasztott illatokat.

illatprofilok

A tartalom megtekintéséhez Bejelentkezés vagy regisztráció szükséges.