Illóolajok

Illóolajok Leírás elrejtése

A Fragrant Earth a bio és vadon gyűjtött alapanyagokból előállított illóolajokat részesíti előnyben, különösen, amikor szakmai felhasználásra kerülnek. Ha ilyen alapanyag nem állt rendelkezésre, akkor a megjelölésben a ‘Tiszta és természetes’ megnevezést – T&T – használjuk annak érdekében, hogy a hamisított, iparilag előállított és frakcionált kereskedelmi és ipari felhasználású olajoktól megkülönböztessük azokat.

A bio termesztésű és a vadon történő gyűjtésből származó növényi alapanyagok felhasználásával kinyert illóolajok esetén elsődleges szempontunk a fenntartható környezet. Az illóolajok gyomirtó- és növényvédőszer-mentesek. Az illóolajokból kis mennyiség is elég a kívánt hatás eléréséhez, épp ezért a Fragrant Earth nagy figyelmet fordít arra, hogy az illóolajok előállításához csak a legkivállóbb alapanyagok kerüljenek felhasználásra, kiemelten figyel a minőségellenőrzésre és a különböző módszerekkel történő vizsgálatokra. Előfordulhat, hogy az oldalon feltüntetettől eltérően, új rendelés esetén az olaj származási országa változik, viszont mindent megteszünk, hogy a lehető legpontosabb és legfrissebb információt tüntessük fel.

A Fragrant Earth a nemzetközi piacon az egészségügy, szépségipar, parfüméria és aromaterápia területén is a legismertebb és elismertebb nevet jelenti, ennek megőrzését és Magyarországon történő terjesztését tiszteletben tartva forgalmazza a termékeket az Aroma Botanica.

Tömjén illóolaj 5 ml 1 2.390 Ft

Tömjén illóolaj 2 ml BIO

Tiszta, friss, földes, fás, gyantás illatú illóolaj, amely gyulladásgátló, antiszeptikus, köhögéscsillapító, balzsamos, immunerősítő hatású.

Sajnáljuk a termék jelenleg nincs raktáron.
6.470 Ft

Rózsabors illóolaj 5 ml

A legtöbb fűszeres illóolajhoz hasonlóan a rózsaborsot is gyakran alkalmazzák melegítő hatásáért reumás és ízületi panaszok esetén.

Sajnáljuk a termék jelenleg nincs raktáron.