Vélemények

A tanfolyamról

„Alternatív terápiával kapcsolatos tanfolyamokat kerestem az interneten. Az aromaterápia mindig érdekelt de nem jutottam el odáig, hogy tényleg rászánjam magam a tanulásra. Egy nap az illóolajokkal való gyógyitásról olvastam egy weboldalon, amikor rátaláltam Gergely tanfolyamára, amelyet angol nyelven hirdetett Budapesten. Nagyon megörültem a lehetőségnek és elvégeztem a tanfolyamot. Gergely rendkívül sok információt adott át és igazán elkötelezett az aromaterápia iránt. Nem telik el nap, hogy ne használnám az illóolajokat. Imádom az aromaterápia sokszínűségét. Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy a négy tanfolyami nap olyan gyorsan elröppent!”

Sherri Volf

„Logikus rendszerbe foglalt, praktikus szemléletű, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tudásra tettünk szert. Azóta a környezetünk is hálás az illatos tanulásért. Rányitotta a szemünket számos olyan alapigazságra, amelyekkel eddig együtt éltünk, de nem ismertük fel őket.”

Detti, Budapest

Egyéb

„Rettenetesen néztek ki a kezeim. Hosszú-hosszú évekkel ezelőtt először a bal kezem hüvelykujján, aztán a középsőn, majd a jobb hüvelykujjamon is csúnya szemölcstelep nőtt a körömágyam tövében. Kentem vérhulló fecskefűvel… semmi. Kentem gyógyszertári cuccal… semmi. A Gergőtől kapott aromaterápiás keveréket kb. 2-2,5 hétig használtam a bal hüvelykujjamon esténként…semmi. Abbahagytam. Jó egy hónappal később egyszer csak csodára lettem figyelmes: egyszerűen ELTŰNTEK a szemölcsök, amelyeket évek óta nyirbáltam ollóval, vakartam, kapartam… És a csoda itt nem ért véget: a középső ujjamról is elmúlt, de úgy, hogy az soha egy csepp kezelést sem kapott! A jobb kezemet ezután kb. 1 hétig kezeltem, és ennyi elég is volt neki: az is tökéletesen tünetmentes lett. Bonus track: a jobb lábam sarkán két “szarusarkantyú” volt már vagy 20 éve, ezek folyamatosan sarjadzottak, állandóan vágtam őket pengével, reszeltem reszelővel. Az aromaterápiás kezelés “melléktermékeként” ezek is eltűntek, mintha sose lettek volna. :-) Nagyon köszönöm.”

Andrea, Veresegyház

„Évek óta szenvedtem a kézujjaimon levő, soha el nem múló szemölcsöktől. Az Aroma Botanica olajkeverékétől a háromból a legcsúnyább néhány napon belül gyógyulni kezdett, és 2-3 héten belül nyom nélkül ELTŰNT, majd a második is nyom nélkül ELTŰNT, a harmadik pedig jelentősen javult, és remélem, hamarosan el is tűnik. A két talpamon kb. 10 szemölcsöm volt évek óta. Ezek minden kezelés nélkül, valószínűleg az ujjaimra használt olajkeverék jótékony hatására, minden nyom nélkül eltűntek. Köszönöm!”

Zalán, Budapest

„Egy délutàn kisebbik lànyunk a fülére kezdett panaszkodni. Estére màr nagyon fàjt neki, az éjszaka nagyon nehezen telt még a fàjdalomcsillapitóval is. Màsnap elmentünk az orvosunkhoz, aki felirt néhàny homeopatikus bogyót, és azt mondta, hogy ha még két nap múlva is fàj, akkor antibiotikum lesz belôle. Szedte a lànyom a bogyókat, egy kicsit jobb is volt, de nem múlt el teljesen a fülfàjàs, nem igen aludtunk éjszaka. ( a vizszintes helyzet volt a legehezebb, függőleges helyzetben nem volt gond.) Es aztàn a azt a tanàcsot kaptam, hogy vegyek olasz szalmagyopàr és kamilla illóolajat. Este cseppentettünk a fülébe, és làss csodàt, mindenki àtaludta az éjszakàt. Màsnap reggel a lànyom meghúzgàlta a fülét, ràm mosolygott : ‘Mama, nem fàj’. Még pàr napig cseppentgettük és kenegettük a beteg fülecskéket, de csak a biztonsàg kedvéért, és a betegség nyom nélkül elmùlt.”

Robineau-Tamás Gabriella, Franciország

“…köszönöm az olajokat. Olyan, mintha fejem búbja gombakalap volna, amin az illat tíz centit emel.”

Zsófi, Budapest

„Gyerekkorom óta krónikus ekcémában szenvedtem, mely időről időre fellángolt felnőtt koromban is. Múlt nyáron, szerintem elsősorban az életemben beállt változásoknak köszönhetően – második gyermekem születése, másik országba költöztem – a fejbőröm folyamatosan viszketett, száraz lett és hámlott. A problémára kaptam egy ’keveréket’, amit naponta 3-4 alkalommal bedörzsöltem a fejbőrömbe. A keverék kellemes érzést nyújtott, a szárazság és hámlás igen gyorsan megszűnt. Körülbelül egy hónapig használtam jelentős változással. Azóta, ha száraz és viszketeg a fejbőröm, újra használom de komoly gondjaim nem voltak. Ugyanebben az időben az ekcémám kiújult elsősorban az ízületeim körül és az arcomon. Egy bizonyos helyen az arcomon már a terhesség idején is zavaró volt az ekcéma. Hydrocortison-nal kezdtem kezelni de a tünetek egyre csak visszatértek 2-3 hetente. Erre a problémámra egy krémet kaptam, amit egy Cetaphyl-hez hasonló krémmel együtt használtam naponta 2-3 alkalommal. 4 hónap telt el azóta, amióta a krémet használni kezdtem és az ekcémás folt egyszer sem tűnt fel azóta. Más testrészeimen is használtam a krémet, és hatásosnak találtam komolyan viszketed felületekre. Ajánlom hydrocortison helyett, amelyet éveken keresztül használtam.”

Jennifer Tanaka, Seattle

„A kiújulás első heteiben a viszketeg felület felerősödött, majd visszahúzódott, amikor a testápolóval bekentem, azonnal enyhített a panaszaimon. A hűsítő krémtől és a nyugtató illattól rögtön jobban éreztem magam. Nem tűnt el teljesen a probléma, de enyhítette a panaszokat, kevésbé zavart. A piros kiütések visszahúzódása után a könyököm hámlani kezdett, amin a krém szintén segített.”

Talaitha, Seattle

„Nagyon köszönöm. Imádom ezt a keveréket, nem is értem, hogy bírtam ki ilyen sokáig nélküle. Olyan gyönyörű és simogató illata van…”

Mauka Shaskiavili, Seattle

„…sajnos az első alkalommal nem voltam elég bátor, nem pihentem eleget és bevettem a fájdalomcsillapítót. Általában 3-4 tablettát is bevettem és még mindíg örjítő volt a fájdalom. A keveréked használatát követően viszont gyorsabban jött az enyhülés, később teljesen elmúlt. 15 percre lefeküdtem és csak szagolgattam az üvegcsét. Délután a hasamra kentem a masszázsolajat. Minden alkalommal, amikor elmentem az üvegcse mellett, megálltam és egy mélyet szippantottam belőle. A fájdalom csodás módon eltűnt. Köszönöm a segítséget. Imádom. Csak beleszippantok és látom magam előtt a széles levendulaföldeket…”

Ágnes, Budapest

„Imádom ezt a kis üvegcsét…könnyített a mindennapjaimon. El sem tudom képzelni az életemet nélküle! Köszönöm a kedvességedet és támogatásodat…”

Hana, Seattle

Média

nepszabadsagcikk

Evamagazin