Rólunk

Hajdu Kata ezüstkoszorús lábápoló mester és szakoktató, aromaterapeuta, kineziológus

Hajdu KataMátra lábánál egy zárt közösségben nevelkedtem. Belém ivódó néphagyományaink, legdrágább kincse, a népi gyógymódok és a növények ismerete, szeretett családom ajándéka. Tanulmányaim során persze, a tudomány világa kellő gőggel vértezett fel, hogy szinte elfelejtsem, megtagadjam az ember egységességét, test- szellem-lélek harmóniáját, természettel való együtt „működés” fontosságát. Szerencsére gyermekeink születésekor holisztikus gondolkodású gyermekorvos, védőnő és nagymamák segítségével, ismét felfedeztem a természet gyógyító, szelíd,de hatásos erejét. Azóta folyamatosan képezve magam, számtalan képzésen át, csodálatos tanáraim segítségével jutottam el az illóolajok varázslatos világáig. Fontosnak tartom az aromaterápiával kapcsolatos hiteles információk átadását, a módszertan iránt érdeklődőktől, az aromaterapeutákon át, a termékeket előállítókig.

Iskoláim:

ELTE Kémiai Intézet, Paracelsus Heilpraktiker-Schule, Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet, CEDH Hungária Kft., Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola, Természetes Gyógymódok Egyesülete Aroma Botanica Aromatherapy

AME (Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete) szakmai tag és alapító.

Hollódi Gergely gyógymasszőr, aromaterapeuta, illóolaj konzulens

Szenvedélyem a masszázs és az aromaterápia. Masszázstanulmányaimat a Seattle-i Cortiva Intézetben (www.cortiva.com), aromaterápiás tanulmányaimat pedig a Jade Shutes aromaterapeuta által vezetett East-West School of Herbal and Aromatic Studies iskolában végeztem, és szereztem mestersegéd diplomát. Jade dinamikájával és örök optimizmusával inspirált és indított el az aromaterápia szépségeinek útján.

Elkötelezettnek érzem magam, hogy vendégeim problémáin minden tudásommal segítsek, legyen az stresszoldás, hétköznapi sérülések (húzódások, rándulások, ficamok) kezelése-utókezelése vagy csupán relaxáció. A kezelések során a kelet-nyugati technikák (miofasciális, svéd, thai, sport és akupresszúra) kombinációját használom. Mindig arra törekszem, hogy ügyfeleimmel eredményorientált kapcsolat építünk ki. Masszázs és aromaterápiás praxisom a hagyományos kelet-nyugati gyógyászatban gyökerezik.

aromaterapeutaMasszázzsal kapcsolatos tudásomat a Cortiva Intézet kimagasló tudású oktatói mellett a Seattle-i Brian Utting School of Massage alapítójától Brian Uttingtól és Julie Bacon gyógymasszőrtől, Onsen Technika oktatótól és sportmasszázs ikontól kaptam.

Az Aroma Botanica egyik fő célja, hogy az aromaterápiát népszerűsítse, megbízható minőségű, eredeti, hamisítatlan és kiemelkedő energiákkal teli illóolajokat, abszolútokat és egyéb, az aromaterápiához kapcsolódó termékeket forgalmazzon. A The School for Aromatic Studies (korábban: The East-West School for Herbal and Aromatic Studies v. EWSHAS) tulajdonosa és igazgatója Jade Shutes kért fel, hogy az iskola tananyagát magyarra fordítsam és mindazoknak átadjam, akik szeretnének megismerkedni az aromaterápiával – így lettem az iskola oktatója.

NCTMB Washington állam okleveles gyógymasszőr, engedélyszám: MA60026921

Magyar gyógymasszőri diploma EEKH

Szakmai tagság:

Amerikai Masszázs Szövetség (AMTA)
Alliance of International Aromatherapist (AIA) szakmai tag, Közép- Kelet Európai regionális képviselő
IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists) nemzetközi szakmai tag

NAHA (National Association of Holistic Aromatherapy) nemzetközi szakmai tag

AME (Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete) szakmai tag és alapító.