Jogi nyilatkozat

Az Autó és Élet Szervíz Kft. e jogi nyilatkozat közzétételével lehetőséget biztosít az oldal látogatói számára, hogy a nyilatkozatot elolvassák. A látogató a nyilatkozat és a weboldalon árusított termékkel kapcsolatos információ elolvasásával egyben elfogadja, hogy azok tartalmát megértette és a vásárlás feltételeit, valamint a megvásárolt termékekkel és azok felhasználásával kapcsolatos információkat megértette és elfogadja. A weboldalon található információ nem tartalmaz diagnózist, receptet, nem ajánl konkrét gyógykezelést adott betegségekre. Mindig konzultáljon orvosával vagy természetgyógyásszal, ha nem biztos benne, hogy a termékeket biztonsággal használhatja illetve ha nem biztos benne, hogy milyen betegségben szenved. Az Autó és Élet Szervíz Kft. nem felelős a termékek nem rendeltetésszerű használatáért. Kizárólag a vásárló saját felelőssége, ha a termékeket a vásárlói tájékoztatótól eltérően használja. A weboldalon található termékek nem esnek az élelmiszer kategóriába és nem kozmetikumok.

Az illóolajok belsőleges használatát kerülje! Mivel az illóolajok rendkívül koncentrált kivonatok a belsőleges használathoz kizárólag megfelelő fiziológiás és hatásismerek szükségesek. A termékeket tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól, valamint hőhatástól és fénytől védve tárolja!

Némely illóolaj egyeseknél bőrrel érintkezve bőrirritációt okozhat. Ezért, ha saját elhatározásából mégis úgy dönt, hogy egyes illóolajokat közvetlenül a bőrön alkalmaz, használat előtt mindíg végezzen allergiatesztet egy kisebb bőrfelületen (pl. alkar).

Kerülje az illóolajok és abszolútok közvetlen érintkézését nyílt sebekkel valamint nyálkahártyák környékén (pl. szem). A termékekhez felhasznált illóolajokat olyan gyártótól vásároljuk, aki a legjobb tudása szerint állítja és bizonyítani is tudja azt, hogy az általa forgalmazott illóolajok bio minősítéssel rendelkeznek, bio, vadon gyűjtött, permakultúrás vagy növényvédőszerrel nem kezelt eredetűek. Külön kérésre az erre vonatkozó dokumentációt eljuttatjuk.