Aromaterápia tanfolyam

 Tanfolyami időpontok 2018-ban (Budapest)

101 Illatos utakon 4 napos intenzív tanfolyam

2018. április 14-15. és május 12-13.

201 Illatos utakon 4 napos mesterkurzus

2018. április 7-8. és 21-22.

 

Az aromaterápia napjainkban egyre népszerűbb, egyre több ember keresi a természetes gyógyulás lehetőségeit és tartja fontosnak, hogy maga és családja egészségét olyan eszközökkel óvja, amelyek testét nem mérgezik, lelkét pedig ápolják. Az Aroma Botanica és az The School for  Aromatic Studies (korábban The East-West School for Herbal and Aromatic Studies) által kidolgozott tanfolyamai ehhez nyújtanak segítséget.

 

Az Aroma 101 Illóolajokkal a gyógyulás és egészség útján alapozó tanfolyamot masszőröknek, kozmetikusoknak, egészségügyi dolgozóknak, illetve mindazoknak ajánljuk, akiket az aromaterápia és az illóolajok szervezetünkre, környezetünkre gyakorolt kedvező hatásai érdekelnek és ezt a tudást munkájuk során, vagy a mindennapi életben szívesen használnák, netán már meglévő tudásukat tovább bővítenék. A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges a témával kapcsolatos elővégzettség. Tapasztalatunk szerint a tanfolyamot elvégzők célja a kurzussal, hogy:

 

♦   új területtel szeretnék bővíteni már meglévő egészségügyben, szépségiparban szerzett ismereteiket

♦   természetes gyógymódokkal egészítsék ki maguk vagy családjuk egészségmegőrzési gyakorlatát vagy a betegségeket megelőzzék

♦   egyszerűen érdeklődnek az aromaterápia témája iránt.

 

Az Aroma 101 modul megfelelő alapot ad hogy tovább léphessen az Aroma 201 Mesterkurzusra, amely során mélyebben ismerkedhetnek meg az aromaterápiával. Az Aroma 101 alapozó és az Aroma 201 Mesterkurzus tanfolyamokat 1991-ben dolgozta ki Jade Shutes amerikai aromaterapeuta. A tanfolyami anyagokat 2009-ben átdolgoztuk, és a legújabb elérhető információkkal folyamatosan frissítjük. A programokat az amerikai NAHA (National Association For Holistic Aromatherapy) és Washington állam Munkaügyi Minisztériuma akkreditálta és a második legnagyobb amerikai aromaterápiás szervezet az AIA (Alliance of International Aromatherapist) is elismeri mint professzionális képzéseket.

 

2011 óta pedig itt Magyarországon is elérhetőek a tanfolyamok magyar nyelven. A tanfolyam elvégzése (ellenőrző feladatok és esettanulmányok után) után a TSAS ((korábban The East-West School for Herbal and Aromatic Studies) oklevelét kapják.

ATdiploma

További információért kérjük keressen bennünket:
aromabotanica@gmail.com

2010 óta a TSAS programjait Taiwanon is hallgathatják az érdeklődők mandarin kínaiul – www.aromaticmaster.com